Ünnep

2023.12.19. 07:22

Bábjátékban mesélik el Jézus születését Nyergesen

Az év végéhez közeledve is változatos eseményekkel várják az érdeklődőket az Ady Endre Művelődési Központhoz tartozó intézményekben.

Fenyvesi Károly

Például az Alkotóház mestereivel családi karácsonyváró keretében, szombaton kézműveskedni lehetett kilencven percig a Kernstok-villában. Karácsonyi díszek, természetes anyagokból képeslapok készültek, illetve a mézeskalácsok díszítésének titkai is kiderültek kicsit. A szülőket forralt bor, forró tea várta a teraszon. 

A Civilek Házában szerdán 16 órától Jézus születése címmel mutat be bábjátékot a Pinocchio Bábműhely. A városháza alagsorában kialakított Kernstok-galériában a polgármesteri hivatal nyitvatartási ideje alatt január 25-ig a városban készült friss fotók kiállítása, több helyi épületet bemutató mézeskalács falu és nemez-betlehem alkotások sora tekinthető meg. 

Szintén a művelődési központ híre, hogy fotóalbum készül a művelődési ház korábbi világáról. Ehhez fényképeket várnak bálokról, színházi előadásokról és koncertekről a Kernstok-villában. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában