Köszöntés

2023.12.12. 20:32

Babazsúrra várták a bábolnai családokat

Hagyományos babazsúrra várta a városvezetés a polgármesteri hivatal dísztermébe azokat a babákat és szüleiket, akik az év harmadik negyedévében születtek Bábolnán.

Körtvélyfáy Dina

A hagyományos babazsúrt a polgármesteri hivatal dísztermében tartották

Forrás: Beküldött

Fotó: Hantos Péter

Dr. Horváth Klára polgármester fogadta és köszöntötte a megjelent szülőket és gyerekeket. Az alkalmon megjelent Zsömbölygei Erzsébet védőnő is, aki a mindennapok során felügyeli a még állapotos kismamák és magzataik egészségét, majd a megszületett csecsemők fejlődéséhez nyújt hasznos tanácsokat.

Július, augusztus és szeptember havában hét baba született – 4 lány és 3 fiú –, akik közül hatan érkeztek az eseményre. Dr. Horváth Klára minden anyukának egy-egy szál virágot és egy-egy babacsomagot adott át, valamint kérte a szülőket, hogy gyermekeiknek nyissanak egy Start számlát, melyre negyvenezer forintot utal majd át az önkormányzat. Az idén született kisbabák nevei a jövő év augusztusi ünnepség során kerülnek fel az életfára. A babák nevei: Peresztegi Luca, Kovács Zselyke Amira, Zvér Petra, Hegymegi Zénó, Fekete Nara Mirella, Csordás Jonatán, Tóth Olivér Mátyás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában