Várják a felajánlásokat

2023.11.27. 17:26

Tisztítószereket és csokoládét is gyűjtenek az Adventi Civil Börzén

Az idén is megszervezi az Adventi Civil Börzét a Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya a Civil Közösségi Szolgáltató Központokkal együttműködve. A vármegyei szervezet vezetője, Mecseki Melinda sajtóreggelin számolt be arról, hogy milyen akcióval és együttműködőkkel szervezik meg a kampányt.

Kemma.hu

Mecseki Melinda sajtóreggelin számolt be a kampányról

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Peter

A vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ mellett a Mosolygós Gyermekekért Alapítvány, a PontMost Egyesület és a Nagycsaládosok Országos Egyesületének helyi szervezete tisztálkodószereket, higiéniai termékeket, csokoládékat gyűjt időseknek, egyedülállóknak, rászoruló családoknak. Tatabányán több helyszínen is jelen lesznek majd a szervezetek különféle eseményeken, s várják az adományokat. Egy-egy tusfürdőnek, samponnak, vagy tábla csokoládénak is örülnek.

December 3-án, vasárnap délelőtt a Konzum Piacon, délután az adventi ablaknyitogatón, 10-én, szintén vasárnap 17 órától a Puskin Művelődési Házban és 14-én, 15 órától a Gördülő Kosár Termelői Piacon adhatják át adományaikat. December 15-éig munkanapokon a Civil Központ székházában (Kós Károly utca 2.), valamint december 1-jén és 8-án a Nagycsaládosok Egyesületénél (Béla király körtér 69.) is leadhatják az összegyűjtött tisztálkodó szereket, vagy édességeket, csokoládékat. 

Magánszemélyként és közösségként, cégként is lehet csatlakozni a felhíváshoz. Az adományozók pedig egyedi ajándékot is kapnak majd a civil szervezetektől. 

A felajánlásokat december 17-én a Megyeháza téren rendezendő adventi ablaknyitogató gyertyagyújtással egybekötött programján adják át a Tatabányai Járási Egyesített Szociális Intézmények vezetőjének. A felajánlásokat a gyermekek és családok átmeneti otthonában, a hajléktalan ellátásban tudják majd hasznosítani. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában