Valóra vált álom

2023.11.25. 11:47

Tartsd az álomesküvődet Tatán, az ország egyik legromantikusabb városban!

Akár a Cseke-tó partján, vagy a saját kertjükben is összeadják a párokat a tatai anyakönyvvezetők.

Kemma.hu

Tata közösségi oldalán számoltak be arról, hogy polgári esküvők tartására van lehetőség Tatán, a hivatal dísztermében, vagy bármely külső helyszínen. Mint írták: ha a párok Tatán tervezik életük nagy napját, a házasságkötést, és szeretnék, hogy a polgári szertartás az igényeknek, személyes kéréseknek megfelelő, egyedi, szívhez szóló, hangulatos legyen, akkor mindenképpen a Tatai Közös Önkormányzati Hivatal anyakönyvvezetőit keressék.

A pároknak előzetesen egyeztetett időpontban lehetőségük van a találkozásra, a megbeszélésre, így minden apró részletre ki tudnak térni. A házasulandók elmondhatják kívánságaikat a szertartás menetére vonatkozóan. Anyakönyvvezetők személyes, akár extra kéréseknek is eleget tesznek és az esketést nemcsak a hivatalban, hanem Tata város bármely egyéb helyszínén is lebonyolítják. Fontos, hogy a tatai lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkező, vagy tatai születésű párok esetében a hivatal dísztermében és külső helyszínen, akár szabad téren tartott esküvő bármely időpontban teljesen ingyenes. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában