Komárom-Esztergom vármegye

2023.11.14. 19:00

Szerdai programajánló

Ács

Három a magyar koronázás Károly Róbert kora címmel tart előadást Márkus Gábor, a Tatai Református Gimnázium tanára a református gyülekezeti házban. A program szerdán 17 óra 30 perckor kezdődik.

Dorog

Schmöltz Margit Botticelli szerelmei című könyvbemutatójára várják az érdeklődőket a városi könyvtárba. A program szerdán 17 órakor kezdődik.

Komárom

Ónodi Eszter és Juhász Gábor előadását lehet megtekinteni a Jókai moziban. A program szerdán 18 órakor kezdődik.

Komárom

A Napsugár Óvoda fennállásának ötvenedik évfordulója alkalmából megnyitja óvodája kapuit a volt óvodásai előtt is. A szerdán 15 óra 30 perckor kezdődő program során megtekintik az óvodát, kézműves alkotó délutánt rendeznek, de lesz retró mozi a tornaszobába, játék- és fotókiállítás, valamint sütivásár a szülői munkaközösség szervezésében.

Tatabánya

Szerdán 17 órakor kezdődik a Tatabányai Múzeumban a 15. Őszi Tárlat fotóanyagának finisszázsa. Tárlatvezetést tart Edelmayer Zsolt fotóművész, a KÉP-SZÍN-TÉR Fotóművészeti Műhely vezetője és Tarjáni Antal fotóművész, a Tatabánya, Alkotó Művészeiért Közalapítvány fődíjasa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában