Egészség, megelőzés

2023.11.15. 13:25

Pál Feri atya és Gunagriha előadásait is hallhatjuk Kisbéren az egészségnapon

Szűrésekkel és előadásokkal készülnek a Városi Egészségnapra Kisbéren.

Kemma.hu

Pál Feri atya az egyik lebilincselő előadása közben.

Forrás: Flajsz Péter

Fotó: Flajsz Péter

A Wass Albert Művelődési Központ ad otthont a Városi Egészségnapnak. November 17-én, pénteken délelőtt 9 órától délig az események tekintetében a gyermekekre fókuszálnak.

“A testem, mint működő szervezet“ – Ismerd meg a tested működését a védőnők segítségével játékos formában elnevezésű programon vehetnek részt. Ezen felül a 6-12 éves gyermekek számára EMC Meridián Diagnosztikára lesz lehetőség. De természetesen a kisebbnek csillámtetoválással is készülnek a szervezők.

Az ünnepélyes megnyitón 16:30-tól Sinkovicz Zoltán, Kisbér város polgármestere, Győri György, a Minebea Access Solution Hungary Kft., valamint Dr. Bognár Ferenc, a Magyar Vöröskereszt Komárom-Esztergom vármegyei elnöke köszönti a résztvevőket. 17 órától Gunagriha előadását tekinthetik meg az érdeklődők. Gunagriha, Srí Csinmoj spirituális mester tanítványa, a magyarországi Sri Chinmoy Alapítvány alapítója.

A Városi Egészségnap november 18-án, szombaton folytatódik különböző vizsgálatokkal, szűrésekkel. 10 órától egészen 16 óráig a következőkkel várják a felnőtteket: prevenciós látás- és hallásvizsgálat, vastagbél rákszűrés, dietetikai tanácsadás, vércukorszint ellenőrzés, digitális mérleg, mell mulázs, csontritkulás szűrés, talpmasszázs centrum és demencia szűrés.

18 órától Pál Feri atya ÉN, MI MINDENKI – az önmegvalósítás lehetőségei című előadásán vehetnek részt az érdeklődők. Pál Feri atya amellett, hogy katolikus pap, mentálhigiénés szakember, és az egyik legjobb előadó lebilincselő előadásaival. A két előadásra előregisztráció szükséges, amelyet a +3634/353-903-as telefonszámon tehetnek meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában