Zene gyerekeknek

2023.11.14. 11:12

Kiderült a RáHangolón, mi a közös a Micimackóban és a Queen muzsikájában +FOTÓK

Klasszikusat? Játékosan. Ocskai Gabriella zongoraművész, a RáHangoló Produkció főszervezője zenésztársaival együtt már többször bizonyította, hogy ez létező fogalom.

Kemma.hu

A Vuk zenéje is felcsendült

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Az idei bérletes sorozat első előadásán zsúfolásig megtelt az Agora nagyterme, s a sikert igazolja, hogy háromszor tölti meg a színháztermet a környék óvodáiból és általános iskoláiból érkező gyereksereg. 

Ocskai Gabriella zenésztársai négy fa- és egy rézfúvós, valamint ütős hangszerrel kísérték a produkciót, ahol a mesék világába kalauzolták az ifjakat. Öröm volt látni és hallani, hogy a régi míves magyar meséket is felismerték, s együtt énekeltek a diákok a zenészekkel.

Felcsendült a Magyar Népmesék, Mátyás király, a TV Maci, s érkezett a Vuk, majd a zöld ogre után a Süsü, az Oroszlánkirály, a Szépség és a szörnyeteg zenéje, majd Micimackó dallamait összefésülte az előadás zenei szerkesztője, Szicsó István a Queen We Will Rock You ritmusával. A kiváló koncerten az előadók és a nézők együtt énekeltek. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában