Gyorsan épül

2023.11.26. 18:41

Friss fotón mutatjuk az esztergomi Mekit - már látszanak az épület körvonalai

A képen látható, hogy a betonvázra immár felkerült egy födém is, illetve további tetőelemek is helyükre kerültek, így lassan kirajzolódni látszik az építmény majdani kontúrja is.

Pöltl Zoltán

Készül a Meki Esztergomban, már látszanak az épület körvonalai

Forrás: 24 Óra

Fotó: P. Z..

Mint korábban írtuk, az épülő  – és a tervek szerint tavasszal nyitó –  esztergomi Mekinél jó ütemben halad a Simor János utcai építkezés, mely most az egyre hidegebb idő ellenére is folytatódott novemberben. Az épületről készült november 26-ai fotón látható, hogy már a födém is felkerült a betonvázra.

Innen persze még legalább ennyi, ha nem több munkafázis van hátra. Az épület mellett a mélyépítési munkálatok is jól haladnak, a területen rendszeresen dolgoznak a különféle földmegmunkáló gépek, markolók és társaik. Ez a munka ott is halad, ahol a Simor János utca páros oldalán a drive-in rész lesz majd megtalálható. Itt érkeznek be és hajtanak ki a gyorséttermi finomságokra vágyó gépjármű vezetők járgányaikkal.

A szeptemberi alapkőletételnél mind a McDonald’s, mind pedig a város vezetése részéről elhangzott, hogy a szándék, a terv az, hogy az esztergomi Meki 2024 tavaszán megnyisson. Addig pedig már nem kell olyan sokat aludni.

Épül a Meki Esztergomban
Készül a Meki Esztergomban, már látszanak az épület körvonalai
Fotó: P. Z.. / Forrás:  24 Óra

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában