McDonald’s

2023.10.15. 13:55

Friss fotókon mutatjuk az épülő esztergomi Mekit!

A hamburger jellegzetes illatát még ugyan nem érezni a majdani esztergomi McDonald’s helyénél, de az alapozás befejezése utáni következő fázis, a gyorsétterem épülete betonváza már sokat sejtetően emelkedik ki.

Kemma.hu

Jól haladnak a munkafolyamatok az épülő esztergomi McDonald’s-nál

Forrás: 24 Óra

Fotó: Pöltl Zoltán

A Simor János utcai építkezés lendületesen halad, az esztergomi McDonald’s eddig látványterveken közzétett kinézetéből máris körvonalazódik a beígért forma. A betonváz máris sejteti, hogy egészen pontosan hol és milyen méretű építményben működik majd a világmárka gyorsétterem. Az építkezés – miként írtuk is korábban – rendesen átrajzolta a Simor János utca korábbi képét és forgalmi rendjét, a 24 órán keresztül őrzéssel védett terület közvetlen közelében ideiglenes parkolót alakítottak ki az utcában lakóknak, illetve erről a pontról lehetséges az itt található boltok részére az áruszállítás. A beruházás, kivitelezés kezdetét jelző ünnepségen a McDonald’s képviselője és Hernádi Ádám polgármester is kiemelte beszédében, hogy az esztergomi Meki 2024 tavaszán megnyílik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában