Bűbáj Játékbolt

2023.11.17. 07:07

Bűbájos játékokkal várja a gyerekeket a Vértes Center

November 18-án, szombaton ismét hatalmas játszótérré válik a Vértes Center földszinti folyosója. A 7. Bűbáj játékfolyosón kipróbálhatóak és megvásárolhatóak társasjátékok, de lufihajtogató bohóc, és bűvészműsor is várja az érdeklődőket a helyszínen. Az eseményről fontos részleteket árult el Bakai Lilla, a komplexum marketingmenedzsere.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: N. Á.

– Mikor indult először útjára a program? 
– 2013-ban a Bűbáj Játékbolt kezdeményezésére indítottuk útjára a játékfolyosót, amely nem várt sikert eredményezett. Igyekeztünk úgy összeállítani a programokat, hogy minden korosztály megtalálja a számára megfelelő időtöltést. Jól érezze magát felnőtt, fiatal, vagy éppen gyermek. Azóta minden évben megrendezzük. 

– Mikor érdemes érkezni? 
– Szombaton délelőtt 10 órától várunk sok szeretettel kicsit és nagyot. Este 18 óráig díjmentesen kipróbálható a sok-sok játék. Azt gondolom, mindenki nyer. Egyrészt népszerűsítjük a földszinti játékbolt széles kínálatát. Másrészt vásárlás előtt kipróbálhatóak a játékok. Sőt, még az sem kizárt, hogy a Bűbáj Játékboltban kapható játékokból az egyik ajándék a karácsonyfa alatt.

– Lesznek színpadi programok is? 
– Természetesen, hiszen ez már hozzátartozik a Vértes Center rendezvényeihez, miként az ajándéksorsolás is, tehát minden jóra számítani lehet a hétvégén. Érdemes korán érkezni, mert délben már kezdődik a lufihajtogatás a színpadon, később pedig két alkalommal is látványos bűvészműsorral kedveskedik Varázs Tamás. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában