Játékbirobalom

2022.11.19. 19:40

Vágyak tárgyai a Vértes Centerben – ilyen volt a 6. játékfolyosó

Minden évben egy napra játszótérré alakul a pláza földszintje. A játékokat ilyenkor nem csak kipróbálni lehet, de kedvezményes áron megvásárolni is.

Wágner Zsanett

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

– Anya, ezt nézd! Még nem késő levelet írnom a Mikulásnak! – ilyen és ehhez hasonló elragadtatott mondatokat lehetett hallani ma a tatabányai Vértes Centerben november 19-én, szombaton. Nem véletlenül, hiszen a komplexum játékboltja immár hatodik alkalommal tartott kínálatából bemutatót a szülőknek és a gyerekeknek, és persze a gyermeklelkű felnőtteknek.

Szeilerné Nagy Márta, a Bűbáj Játékbolt vezetője elmondta, az üzlet nyitása óta minden évben egy napra játszótérré alakul a pláza földszintje. E napon nemcsak kipróbálni lehet a játékokat, de kedvezményes áron megvásárolni is. Ameddig a szem ellátott, az idén is Lego, Activity, és Barbie-babák sorakoztak az épületben.

A hagyományos játékokon túl az idei nagy slágerek is megjelentek a standokon. Úgy mint Moji, az interaktív kutya, amely parancsszavakra teljesít feladatot, például pacsit ad, leül vagy éppen ugat. De Puki ninja is nagy kedvenc a gyermekek körében. Téved, aki azt hiszi, hogy a név csupán egy rövidítés. A kis műanyag valóban olyan képességekkel is rendelkezik, hogy mozgásra szellent.

A Bruder munkagépeknél is folyamatosan megtelt a sor, egy-két percre mindenki szerette volna kipróbálni a gépeket, traktorokat vagy éppen az arató autókat. De voltak színpadi műsorok, társasok, különleges Barbie fotópont és bébijátékok is.

Ottjártunkkor megkérdeztük a szülőket, hogy a felsorakozott játékok közül náluk kerül-e valami a fa alá? Azt a választ kaptuk, hogy követik az eddigi receptet. Azaz gyermekük most, az eseményen kiválasztja, mire vágyik, ők pedig később megveszik az áhított játékot. Talán így nagyobb lesz a meglepetés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában