Lidl

2023.11.12. 11:00

A legjobbak közé kerültek a petőfisek

A tavalyi tanévben a Lidl Magyarország által meghirdetett Egészségesen az iskolapadban elnevezésű programjában a Petőfi Sándor Általános Iskola akkori 4. b osztályos tanulói bekerültek pályamunkájukkal az öt legjobb közé. Az országban hetvenegy iskolából több mint százharminc pályamunka érkezett be.

Körtvélyfáy Dina

A díjazás, a munkák értékelése az idei tanévben történt. A szakmai zsűri a kreatív alkotásra fókuszált az egészséges és fenntarthatóbb táplálkozás vonatkozásában. Olyan kompozíciókat, alkotásokat vártak a nevezőktől, amelyek alapanyagai jól beilleszthetőek az egészséges étkezésbe és tartalmazzák a kiegyensúlyozott étrend minél több összetevőjét. 

Az öt legjobbnak értékelt pályamunkát beküldő osztály értékes nyereményekkel gazdagodott: kerti eszközökkel és vetőmagokkal, 200 000 forint értékű Lidl-utalványkártyával és harminc tanuló számára rendhagyó tan­órával a Gasztrohős Padtárs Program keretében. A pályázatra a gyerekeket Zichóné Lipóth Anikó pedagógus készítette fel. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában