Átadó

2023.10.09. 20:00

Újabb tatabányai iskola tornaterme újult meg, ezúttal az Éltesben tett csodát a TRSE +fotók

Mosolygós röplabdázókkal telt meg hétfő délután az Éltes Mátyás Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Módszertani Intézmény felújított tornaterme.

Kemma.hu

A TRSE most az Éltes-iskola tornatermének felújításában vállalt fontos szerepet

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

A megszépült csarnok elkészültéhez egyaránt kellett a Tatabányai Röplabda Sport Egyesület vezetőségének, Bódis Attilának és Simon Zsuzsannának a bátorsága és elszántsága, a támogatók, a városvezetés, a tankerület hozzáállása, továbbá a kivitelezők profi, fegyelmezett munkája. Az utánpótlás és az iskola tanulói is jobb körülmények között sportolhatnak már az idei szezonban és tanévben.

– Tizenhét csapattal veszünk már részt a bajnokságban, ez is versenyzési helyszín lesz, hiszen a Magyar Röplabda Szövetségnek mi versenyszervezői is vagyunk, tehát nagyon sok korosztályos bajnokságért felelünk – emelte ki Simon Zsuzsanna klubelnök.

A köszöntő beszédek után a gyermekek edzőik segítségével birtokba vették az új csarnokot, egy vidám bemutatóval. Ez egyébként már a TRSE második felújítása, tavaly a sárberki iskola tornaterme szépült meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában