Világnap

2023.10.14. 17:54

Több mint 300 szépkorúját köszöntötte Komárom

Az idősek világnapja alkalmából több mint háromszáz időskorút köszöntött a komáromi városvezetés a Monostori erőd KlapkArénájában.

Kemma.hu

– Fontos, hogy együtt ünnepeljünk, fontos, ilyen körben is találkozzunk, hiszen a közösséghez tartozás élményét ilyen eseményeken lehet csak igazán megélni – mondta dr. Molnár Attila polgármester, aki köszönetet mondott Komárom idősebb korosztályának – írta meg a komarom.hu.

Hozzátette, a város mindig számíthatott és számíthat a szépkorúakra, ahogy ők is mindig számíthatnak Komáromra. Dr. Kreft-Horváth Loránd, Czita János alpolgármester és Vajda Bence önkormányzati képviselő külön-külön köszöntötte a résztvevőket.

Ezt követően Szinetár Dóra énekelt, majd a Komáromi Szenior Örömtánc Csoport műsorát követően Hevesi Tamás műsorát hallhatták a rendezvényen jelenlévők.

Az esemény másnapján a városvezetés az idősek otthonában köszöntötte a szépkorúakat. Később, szintén a jeles naphoz kötődően, a Komáromi Kulturális Csoport meghívására Náray Erika színésznő, énekesnő, szinkronszínész lépett fel a Jókai moziban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában