Komárom-Esztergom vármegye

2023.10.26. 19:00

Pénteki programajánló

Almásfüzitő

Kelta Halloweenre várják az érdeklődőket 15 óra 30 perctől az Azaum Római Táborban. Lesz varázsló és boszorkány szépségverseny, denevérvadászat, pókhálószoba, kelta arcfestés, kézműves foglalkozás, kelta mesék. Koncertet ad a Fandyr zenekar. Az általános iskola tökfaragó versenyére nevezett alkotásokból kiállítás nyílik.

Dunaalmás

Halloween családi túrákra várják az érdeklődőket pénteken. A kis kör 16 óra 30 perckor indul a Kék Duna Óvodától, a nagy kör pedig 17 órakor a Csokonai Művelődési Háztól. A program során játékos feladatokat kell teljesíteni, majd begyűjteni a jutalmat.

Komárom

Javier Aguilar fotográfus Visszatérés című emlékkiállítása nyílik meg a Generációk Házában. A program pénteken 18 órakor kezdődik, a tárlatot Józsy Judit nyitja meg.

Tata

Egy nem mindennapi nemzetközi néprajzi gyűjtemény mutatkozott be szeptemberben a tatai vár Vártorony kiállítóterében, Élet az Álomidő után címmel. A Pintér László ausztráliai néprajzi gyűjteményére épülő tárlat azóta nagyon sok látogatót vonzott. Pénteken 17 órától dr. Antoni Judit régész-néprajzkutató, a kiállítás anyagában kalauzolja az érdeklődőket.

Tatabánya

Mesekuckóba várják a gyerekeket a következő hónapokban a József Attila könyvtár gyermekrészlegén. Az első vendég Mikolasek Zsófia igazgató lesz. A program pénteken 16 óra 30 perckor kezdődik.

Pénteken 18 órától lesz a Van Valami filmklub következő előadása. Az érdeklődók Clint Eastwood 1996-os, A szív hídjai című filmjét nézhetik meg a József Attila könyvtárban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában