Beszámolók

2023.10.22. 08:08

Operettszínházban is jártak a kocsi kisdiákok

Családi nap, operett előadás és koncert van a kocsi gyerekek háta mögött. Mozgalmasan telt ez a hónapjuk is.

Kemma.hu

A kocsi Vincze Imre Református Általános Iskola a közösségi oldalán újabb beszámolót osztott meg az iskola életéről. Mint írták: bár még csak második hónapja járnak az iskolába, mégis sok szép dolog van mögöttük. 

A 7. osztály például operalátogatáson volt, ahol Puccini: Schicchi darabját láthatták. Az 5. osztály számára pedig szép programot szervezett Jónás Mónika néni: Szákszendre kirándultak ugyanis biciklivel. Illetve a Lázár Ervin program keretében az 5. osztály Prokofjev: Péter és a farkas művét láthatta szórakoztató, de tanulságos előadásban a Győri Filharmonikus Zenekar képviselőitől.

Arról is beszámoltak, hogy a kocsi intézmény is részese a Millió lépés az iskoládért kihívásnak. A dolog lényege, hogy egy applikációban kell rögzíteni és gyűjteni a mozgásért járó pontokat, melyekkel értékes nyereményeket szerezhetnek. A tét az iskolának 1 millió forint vagy kültéri ping-pong asztal. 

A beszámolóból azt is megtudhatjuk, hogy az 5. osztály Jónás Mónika néni felkészítésének köszönhetően méltón emlékezett meg október 6-ról a Faluházban. Illetve komoly munka folyik már az első osztályban is, hiszen elkezdődtek a mérések.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában