Országos Könyvtári Napok

2023.10.03. 15:58

Megszólal az erdő a tatabányai könyvtárban - fotókon az új kiállítás

Szakmai konferenciával kezdődött október 2-án, hétfőn a tatabányai bibliotékában az Országos Könyvtári Napok idei programja.

Kemma.hu

Kiállítás várja a látogatókat a könyvtárban

Forrás: 24 Óra

Fotó: V. B.

Fejlesztéseinkről, innovációinkról számoltak be azon a szakmai konferencián, amellyel elkezdődött a József Attila Könyvtárban az Országos Könyvtári Napok idei programja. Szó volt az e-book kölcsönzés bevezetéséről és első tapasztalatairól, a helyismereti és muzeális gyűjteményekről-, podcastjeikről, az e-szolgáltatások rendszeréről, a könyvtár tudástérképéről, szervezetfejlesztésről modern eszközökkel, valamint arról is, hogy mit tettek a Családbarát szolgáltatóhely cím elnyeréséért. 

Délután Kántor Péter gimnáziumi tanár nyitott meg a Titkos kalendárium című vándorkiállítást, amelynek középpontjában Fekete István és a természet szeretete áll. Hasznos tudnivalókat olvashatnak arról, hogy az évszakokban, a különböző hónapokban miről is mesél a táj, és az ügyesebbek telefonjaik segítségével akár meg is szólaltathatják az erdőt. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában