Sztárban sztár leszek!

2023.10.09. 13:55

Lili órásit énekelt: tökéletes Kovács Kati volt Széchenyi gyermelyi ükunokája +videók

Nem leszek a játékszered! című Kovács Kati dallal robbantotta fel a stúdiót ismét a gyermelyi tehetség, Széchenyi Lili a TV2 Sztárban sztár leszek! műsorában. Továbbjutott a kiváló előadással.

Kemma.hu

Hatalmasat énekelt ismét a gyermelyi tehetség

Forrás: TV2 Sajtószoba

Bányai Noémi is egy régi dalt énekelt, Zalatnay Saroltát idézte meg, s énekelte, hogy Nem várok holnapig!. A két lány fantasztikusan hozta az évtizedekkel ezelőtti dívákat, s ők kerültek végül egy csapatba, s közülük kellett választania a nézőknek. 

– Idegtépő percek ezek – mondta Tilla Tilla műsorvezető. Majd megszületett a döntés és a gyermelyi kiválóság neve hangzott el. Ő jutott tovább. Kovács Kati dalával kapcsolatban az előadás előtti bejátszásból kiderült, hogy a régi Táncdalfesztiválokról Kovács Kati neve ugrott be neki. Kiemelte: elég közel áll hozzá ez a dal, amelyben Kovács Kati ősi erővel énekel, elképesztő energiákkal. Finomkodás nélkül énekli ki dühét. 

– Számomra ez a dal azt jelenti, hogy merjünk kiállni magunkért – mondta Széchenyi Lili. Ugyanakkor hozzátette: nagyon nehéz volt számára mozdulatlanul végig énekelni a dalt. Úgy, ahogy évtizedekkel ezelőtt Kovács Kati tette.

Az eredmény azonban magáért beszélt: tökéletes produkcióval jutott tovább a tizenkilenc éves lány.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában