Kutyakiállítás

2023.10.05. 15:23

Három napig a kutyáké lesz a főszerep a Monostori erődben

Nemzetközi kutyakiállítást rendeznek hétvégén a Monostori erődben, ahol hobbi és keverék kutyások is megmérettethetik magukat.

Kemma.hu

Forrás: Kemma.hu

A város közösségi oldalán számolt be arról, hogy háromnapos nemzetközi kutyakiállítást rendeznek a hétvégén Komáromban, a Monostori erődben. Mint írták, a nemzetközi kutyakiállítás minden évben az egyik legnagyobb kutyás rendezvény, rengeteg kiállítót és látogatót vonz belföldről és külföldről egyaránt.

A szakemberek a nívós rendezvényen 6 ezer kutyát bírálnak el. Mindhárom napon 10 és 14 óra között, a Magyar Kutyafajtákat Megismertető Tanösvény is várja a gyerekeket, akik több állomáson végig haladva, egyszerű feladatokat megoldva ismerhetik meg a 9 magyar kutyafajtát, ajándékba játékos fajtaismertető könyvet is kapnak. Idén a szervezők a hobbi és keverék kutyásokra is gondolnak. Vasárnap 11 órától számukra rendeznek szépségversenyt. Kis-közép és nagy testű kategóriában a keverék, valamint a fajtatiszta, de törzskönyvvel nem rendelkező kutyák gazdái a helyszínen nevezhetnek. A nevezési díjak teljes összegét a Rex Komáromi Állatvédő Egyesületnek ajánlja fel a MEOESZ.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában