Tatabányai fejlesztés

2023.10.23. 14:16

Az egykori csecsemőotthon épületében alakítják ki a Dózsakerti Közösségi Házat

Megkezdődhet a Dózsakerti Közösségi Ház tervezése - adta hírü közösségi oldalán Vejtei Miklós, a városrész önkormányzati képviselője.

Kemma.hu

Megkezdődhet a Dózsakerti Közösségi Ház tervezése

Forrás: Facebook/Vejtei Miklós képviselő

Bejegyzésében kiemelte: a szeptemberi közgyűlésen döntés született arról, hogy a volt Csecsemőotthon épületében kialakítandó közösségi ház 9 millió forintos  tervezési költsége rendelkezésre álljon az engedélyezési és kiviteli tervek elkészítésére, engedélyek beszerzésére. 

Az októberi közgylésen Vejtei Miklós javaslatára közgyűlési határozatba foglalták, hogy mielőbb indítsák el a tervezést az érintettek bevonásával annak érdekében, hogy ne teljenek el újabb hónapok a tervezés megindításáig. 

Az épületben az előző ciklusban megalapozott beruházás keretében helyet kapott a védőnői szolgálat, a gyermekorvosi rendelő és az Arany Óvoda tornaterme, sószobája szertára és egyéb helységei. De van még az épületnek hasznosítatlan része, ami helyet adhat a közösségi háznak. A képviselő jozzátette: jelezte, hogy a TOP Plusz projektek között szereplő kivitelezési költséget meg kellene emelni, hogy megvalósítható legyen a beruházás.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában