Helyi közélet

2023.10.26. 20:46

7+1 családi és léleksimogató program a hétvégére: itt senki sem fog unatkozni

Hétvégi programajánlónk ezúttal a Hallooween és a tökös, őszi programok körül forog, de egy-két kulturális programot is becsempésztünk összeállításunkba.

Kemma.hu

Péntek esti mozi

Pénteken 18 órától lesz a Van Valami filmklub következő előadása. Az érdeklődók Clint Eastwood 1996-os, A szív hídjai című filmjét nézhetik meg Tatabányán, a József Attila könyvtárban.

Kelta Halloween Füzitőn

Kelta Halloweenre várják az érdeklődőket pénteken 15 óra 30 perctől az Azaum Római Táborban. Lesz varázsló és boszorkány szépségverseny, denevérvadászat, pókhálószoba, kelta arcfestés, kézműves foglalkozás, kelta mesék. Koncertet ad a Fandyr zenekar. Az általános iskola tökfaragó versenyére nevezett alkotásokból kiállítás nyílik.

Belső utazás és csakrarelaxáció

Fodor Elvira jógaoktató október 27-én, pénteken 17:30-tól csakrarelaxációra hív. Tibeti hangtálak segítenek majd ellazulni, elindulni a belső utazásra. A másfél órás programon a mély, vezetett relaxáció során a csakrák (energetikai központok) mentén haladnak  majd a résztvevők. Az energetikai központok tereinek érzékelésével, azok tudatosításával, továbbá a rezgések támogatásával, harmonikus működését segítik energiatesttüket, amely hatással van testi egészségre, valamint szellemi és érzelmi állapotra is. A részvétel regisztrációhoz kötött.

Szüreti szilvás táncház

Szombaton a Kenderkében kicsik és nagyok is jól érezhetik magukat. A szüreti szilvás táncház programja 13 órakor szilvalekvár főzésével indul, majd kézműves foglalkozások, Ringató, a Rokka tánccsoport bemutatója, Kenderkóc családos táncház, kicsik táncháza követlezik. Szénási Veronika mesélni fog, héttől pedig a nagyoké a terep, az ő táncházuk akkor kezdődik.

Őszi vigalom Felsőgallán

A Széchenyi István Művelődési Házban október 28-án, 16 órától arcfestés, csillámtetoválás, kreatív foglalkozások várják a gyerekeket az ősz jegyében. Interaktív műsorral érkezik a Réparetekmogyoró Duó.

Kecskéd Halloween-lázban

Szombaton Halloween-i hétpróbát szerveznek Kecskéden. A hét állomáson játékos feladatok, csoki- és cukorkagyűjtés is várja majd a gyerekeket szombaton, 14 órától, de UV-parti is lesz. 

Tökölős nap a Bányászban

Tatabányán, a Kertvárosi Bányász Művelődési Otthonban vasárnap tökös babrálgatásra invitálják az aprótalpúakat. A program: töklámpás faragása, játszóház, töklámpás felvonulás. A rendezvény 15 órakor kezdődik. 

Karmesterre emlékeznek Táton

Október 29-én, vasárnap 16 órától emlékhangversenyt rendeznek a Táti Kultúrházban a száz éve született Bulhardt Vilmos karmester tiszteletére. A belépés díjtalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában