Kemma.hu videó

2023.09.03. 09:21

Videón és fotókon az oroszlányi bányásznap - így buliztatok a Zanzibarral szombaton

Nagysikerű koncertet adott a Zanzibar együttes az oroszlányi bányásznapon. Az ő fellépésükkel ért véget a szombat a Bányászati Múzeumban.

Wágner Zsanett

Nagy bulit tolt a Zanzibár az Oroszlányban

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Szeptember 2-án, szombaton este a Zanzibar csapott a húrok közé a Bányászati Múzeum színpadán. A csapat csaknem másfél órás koncertet adott a nagyérdeműnek.

Az énekest, Terecskei Ritát gitáron kísérte Sidlovics Ferenc és Antoni Arnold, a basszusgitáros Fehérvári Attila volt, a dobok mögött pedig Kovács András Donát adta az ütemet. A kilencvenes évek végén alakult formáció elképesztően jó hangulatot teremtett, még az is simán belefért, hogy a közönségből valaki percekig a színpadon énekeljen és táncoljon velük. 

A banda azt is elárulta portálunknak, hogy az egyik gitáros, Sidi, az idén két hetet töltött Zanzibáron, és a két hetes nyaralás után teljesen más emberként tért haza az afrikai országból. A többiek csak azt mondják, a “lelke ott maradt”. 

A koncerten olyan örökzöldeket hallhattunk mint a Szerelemről szó sem volt, a Nem vagyok tökéletes, az Új napra ébredsz és az Ádám keresi Évát című nóta. A közönség alig akarta elengedni a ceglédi együttest, akik egy szóra visszaléptek és eljátszották a talán legismertebb slágerüket, a Szólj már-t.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában