BorgWarner

2023.09.12. 18:00

Sztárok, főzőverseny és sok gyerekprogram várt a családokra az oroszlányi cég nagy napján +fotók

Főzőverseny, zumbaparádé, habparti, Kovácsovics Fruzsina és Radics Gigi fellépése volt a garancia arra, hogy minden oroszlányi BorgWarner dolgozó és családja jól érezze magát a hétvégi családi napon.

Wágner Zsanett

A családok minden tagjának tartogatott élményeket a BorgWarner családi napja

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Rendkívül jó hangulatban telt az oroszlányi cég hatodik campus családi napja, ahol jobbnál jobb programok váltották egymást. Az egész napos rendezvénynek szeptember 9-én, szombaton adott otthont a bányászváros, azon belül a Chudik Lajos sportpálya.

Ezen a napon az oroszlányi cég két gyára együtt ünnepelt: BorgWarner Oroszlány Kft. és a BorgWarner Hungary Kft., ahol elsősorban turbófeltöltők, illetve hajtásláncok készülnek. A vezetés hosszú évek óta úgy gondolja, hogy ezen a napon, a családi napon, nemcsak a dolgozóknak, hanem azok családjainak is köszönetet mond az egész éves munkáért. Mert jól tudják, hogy munkafronton kimagasló eredményeket elérni csak megfelelő családi támogatással lehet. Ennek köszönhetően csaknem 2000 családot hívtak ünnepelni és együtt tölteni egy feledhetetlen napot.

Hagyomány, hogy a családi nap programsora hónapokkal előbb körvonalazódni látszik. Ezért lehetséges, hogy évek óta magas színvonalú családi napot hoznak létre a BorgWarnernél és hangzatos sztárfellépőkkel kedveskednek a munkavállalóknak. De ne siessünk ennyire előre!

A reggeli órákban főzőversenyt hirdettek, így több csapat is begyújtott a bográcsok alá. A dobogó legfelső fokára egy igazán belevaló gasztroteam, a Vagányok állhattak. Az első helyen végzett tehát Magyari Szabolcs, Moravcsik György János, Szadeczki Viktor, Szalay József és Ötves János csapata. Őket a Galuskáék, végül az Őrült zsenik követték. Hamar elfogytak az ízletes versenyművek, de garantáltan senki sem maradt  éhes, mivel az oroszlányi vállalat az összes résztvevőt megvendégelte egy tál meleg étellel ebédre.

Nagy sikerrel zajlott a rajzverseny, de az egészséges életmódra és a sportolás fontosságára is felhívták a figyelmet a rendezvényszervezők, hiszen a cégnél ezek az elsődleges szempontok. Ennek köszönhetően volt gerinc- és gyógytorna, amit közös zumba követett, azt már viszont az elsősegély bemutatón lehetett megtudni, hogy miként kell újraéleszteni valakit a környezetünkben.

Remek kísérőprogramnak bizonyult a biztonságos közlekedés alapjait bemutató társasjáték. Ennek keretében minden korosztály figyelmét felhívták arra, hogy nem csak a gyárban kell betartani a biztonsági előírásokat, hanem a mindennapokban is. A balesetek elkerüléséhez pedig megfelelő gyakorlatot biztosított a teherautó szimulátor. Egész nap lehetőség volt dodzsembe ülni, miként a hatalmas piros autóba, a tűzoltók járművébe is. Az apróságok legnagyobb örömére a bemutatón kívül habpartival is készültek a lánglovagok a bejárat mögötti területen. Akinek mindez még nem volt elég, választhatott a lézerharc és az arcfestés között, de lehetőség volt kézműveskedni is, illetve részt venni egy családi kalandtúrán. A gazdag programsor garanciát jelentett, hogy kicsi és nagy jól érezze magát szombaton.

A színpadon sem állt meg az élet. Először Kovácsovics Fruzsina gyermekműsora szórakoztatta a nagyérdeműt, később Radics Gigi fellépése szerzett felejthetetlen élményt a családi nap résztvevőinek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában