Testületi

2023.09.08. 16:47

Megújulhat a Nyergesújfalu–Lábatlan vízrendszer

Az önkormányzati képviselők jóváhagyták a 2024-2038. évi gördülő fejlesztési tervhez kapcsolódó, az Északdunántúli Vízmű Zrt. által készített felújítás-pótlás részeket. Az erről szóló nyilatkozat melléklete lesz annak az anyagnak, amelyet a zrt. a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalnak küld.

Kemma.hu

Az elképzelések szerint a következő esztendőben a használati díj terhére megújul a Nyergesújfalu-Lábatlan vízrendszer a Rákóczi utca-Óvoda utca kereszteződésénél lévő csőhíd. Önkormányzati forrásból felújítják a vízvezetéket a Babits utcában és a Kossuth utca 2-26. szám közötti részén.

A Nyergesújfalu-Bajót szennyvízrendszerben a tervek között van a 2024. évi munkák sorában a nyergesi Bóbita Óvoda előtti csatornaszakasz felújítása, illetve a város főutcájában a beszakadt csatornafedlapok javítására fordít pénzt a szolgáltató. A Nyergesújfalu-Lábatlan szennyvízrendszerhez tartozó nyergesi Hullám utca csatornahálózata felújításához céltartalék képzése szerepel az elképzelések között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában