Két keréken

2023.09.19. 17:30

Meglepetés a műszakváltásnál: uzsonnával várták a bringás munkásokat Tatabányán +fotók

Bringás uzsonnára invitálták a Búzavirág utcában a város és a Grundfos Magyarország Kft. munkatársai a kerékpárral munkába, és két keréken hazafelé tartókat. Az ipari park határában, a járda szélén felállított kis sátorban frissítők, müzliszeletek mellett apró ajándéktárgyak és többféle prospektus, ismertető, valamint egy különleges társasjáték is várta, hogy gazdát cseréljen.

Kemma.hu

A kerépárral munkába járók nagyon örültek a frissítőknek, ajándékoknak

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Peter

A délután két órás műszakváltás jelentősen megnövelte az utca forgalmát, s a járdán is egymást követték a kerékpárosok, akik örültek a figyelmességeknek. Szücsné Posztovics Ilona polgármester mellett Szundy Olivér, a Grundfos Magyarország igazgatója is üdvözölte a kerékpárral közlekedőket. 

A héten több olyan programot is szerveznek az Autómentes Naphoz kapcsolódóan, amely középpontjában a környezettudatos közlekedés, azon belül is a kerékpár népszerűsítése van. Pénteken a Bicón Által(érsz) reggeltől késő délutánig kínál izgalmas programokat a Megyeháza téren és a kerékpárút több pontján. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában