Boksz

2023.09.19. 20:00

Logan Paul tortáját segített elkészíteni a komáromi kötődésű Kricky

A komáromi kötődésű Podmaniczky Krisztina, Kricky is segített elkészíteni azt a tortát, amelyet Logan Paul amerikai bokszoló rendelt meg Enzsöl Balázs cukrászséftől. A 200 szeletes tortát pár nap alatt kellett elkészíteni.

Körtvélyfáy Dina

Logan Paul a tortával a sajtótájékoztatón

Forrás: Facebook

Fotó: Balazs Enzsol Pâtissier

Kricky a Facebook-oldalán úgy írt a felkérésről, szakmája egyik csúcspontjához érkezett. Enzsöl Balázzsal dolgozhatott együtt, akit Logan Paul megbízott a torta elkészítésével.

Rengetegen ismerik Logan Pault, aki kétes megítélésű Youtube videósként kezdte a karrierjét. Csatornáját most is majdnem 24 millióan követik. Logan Paul egy ideje profi bokszolóként tevékenykedik, legközelebb Dillon Danis lesz az ellenfele. Éppen Dillon kiütött verzióját kellett megformázniuk a cukrászoknak Paul kérésére.

A 200 szeletes tortát pár nap alatt kellett elkészíteni és elszállítani Londonba, ahol senki nem vállalta el a különös kérést. Krickynek hatalmas tapasztalata van a tortakészítés terén, hiszen az utóbbi évek kulináris világbajnokságain mindig eredményesen szerepelt alkotásaival.

A tortát a meccs előtti sajtótájékoztatóra készíttette Logan Paul, ahol természetesen nagy balhé kerekedett. A torta nem sokáig maradt épségben, mert a tájékoztató résztvevői egymást dobálták meg a darabokkal. A mérkőzés egyébként október 14-én lesz Manchesterben.

Krickynek természetesen így is hatalmas élmény volt a dolog. Közösségi oldalán arról írt, ezt a felejthetetlen élményt az unokáknak is mesélik majd.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában