Karbantartás

2023.09.06. 07:27

Áram és gáz se lesz szerdán Tatán

Karbantartási munkák miatt nem lesz áram Tata több utcájában. A gázszolgáltatás a teljes városban és több környékbeli településen is szünetelni fog.

Kemma.hu

Szerdán Tata több utcájában – hálózatkarbantartás miatt – szünetel az áramszolgáltatás. Ez érinti a Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal Tatai Járási Hivatalának működését is. Ahogy a város Facebook-oldalán is írták, az áramszünet miatt ezen a napon nem lesz ügyfélfogadás a következő telephelyeken: foglalkoztatási osztály (Patak köz 2.), kormányablak osztály (Ady E. u. 24.), hatósági és gyámügyi osztály (Ady E. u. 24.)

A Földgázszállító Zrt. tájékoztatása szerint mindemellett a cég karbantartási munkát végez a földgázszállító rendszeren szerdán reggel 6 órától csütörtök reggel 6 óráig. Az érintett időszakban Tatán a karbantartás – minden gázfogyasztásmérővel rendelkező felhasználó esetén – gázfogyasztási szünettel jár. MInt arról korábban beszámoltunk, ez Baj, Dunaszentmiklós, Szomód és Vértesszőlős településeken minden gázfogyasztót is érinti. A szolgáltató ebben az időszakban is biztosítja a földgázelosztó hálózatban műszaki-biztonsági szempontból szükséges minimális gáznyomást, de az esetleges veszélyhelyzetek megelőzése és a szolgáltatás zavartalan újraindítása érdekében arra kéri ügyfeleit, hogy a karbantartás ideje alatt a gázkészülékek előtti csapokat zárják el, így szüneteltetve a gázvételezést. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában