Gázszünet

2023.08.24. 14:59

Egy teljes napig nem lesz földgáz vármegyénk több településén: mutatjuk hol és mikor

Szeptember 6-án, 6 órától az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. elosztási területének 5 településén egy napon keresztül szünetel a földgázszolgáltatás, mert az FGSZ Földgázszállító Zrt. a földgázszállító gázvezeték rendszeren gázszolgáltatási szünettel járó karbantartási munkát végez.

Kemma.hu

Szeptember 6-án, 6 órától egészen szeptember 7-éig az FGSZ Zrt. gázszolgáltatási szünettel járó karbantartási munkát végez, amely Baj, Dunaszentmiklós, Szomód, Tata és Vértesszőlős településeken minden gázfogyasztó felhasználót érint – adta hírül az MVM For You hivatalos Facebook-oldalán.

Az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. ezen időszakban is biztosítja a földgázelosztó hálózatban műszaki-biztonsági szempontból szükséges minimális gáznyomást, ugyanakkor az esetleges veszélyhelyzetek megelőzése és a szolgáltatás zavartalan újraindítása érdekében arra kéri ügyfeleit, hogy a karbantartás ideje alatt a gázkészülékek előtti csapok zárásával a gázvételezést szüneteltessék.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában