Ne maradj le!

2023.09.30. 21:27

A nap legfontosabb hírei - 2023.09.30.

Összefoglaltuk a szombati nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

100 éves matrónát köszöntöttek Táton. A közelmúltban szerető családja körében ünnepelhette századik születésnapját Lobog Istvánné, leánykori nevén Cserháti Erzsébet, akit csütörtökön Turi Lajos táti polgármester, illetve Erős Gábor, a térség országgyűlési képviselője is felköszöntött.

Több mint 60 éve végeztek, most újra összeültek a Fazekas nagy öregjei. Iszogattak, nótázgattak, nosztalgiáztak az örökifjak.

Videón a tatabányai flashmob: a Mostjó Zenekar a város lakóinak szívéhez szól +fotók. Flashmob, azaz villámcsődület keretében mutatta be új szerzeményét a Mostjó Zenekar a Vértes Agorája előtt. A különleges dal minden tatabányai szívén megpendíti a húrokat.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Urbán Flórián érkezik Dorogra. Kulcsfontosságú derbi előtt áll a Dorogi FC.

Saját elutasítottsága miatt tolja előre a feleségét Gyurcsány Ferenc (videó). Ha baloldali kormány lenne Magyarországon, akkor nem a határon, hanem a határon innen lövöldöznének a migránsok.

Nagyon furcsa dolgot találtak a rendőrök egy autó motorterében. A közlekedésbiztonsági ellenőrzés célja elsősorban az engedély nélkül átalakított járművek kiszűrése volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában