Ne maradj le!

2023.09.21. 21:55

A nap legfontosabb hírei - 2023.09.21.

Kemma.hu

Újabb részletek derültek ki a búbánatvölgyi robbantásról, amelyben tizenegyen sérültek meg, egy rendőr és a robbantó pedig életét veszítette

Forrás: Borsonline

Esztergomban ápolják a búbánatvölgyi robbantás legsúlyosabb sérültjét. A TEK főigazgatója, Hajdu János rendkívüli sajtótájékoztatón számolt be arról, mi történt a rendőréletet követelő robbantás előtt és után.

Havi háromszázezer forintért ad tanácsokat az önkormányzatnak a volt MSZP-s képviselő, egykori párttitkár Lévai Ferenc. Az elődje ingyen látta el ugyanezeket a feladatokat – derült ki a tatabányai közgyűlés mai ülésén.

 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Kártérítési jogi eljárást indít Tatabánya a Tulipános ház felújításának kivitelezőjével szemben – erről is döntöttek a szeptember 21-i közgyűlésen. Az épületben még jelenleg is zajlanak pótmunkák, illetve javítások, amelyek költségei szintén a kivitelezőt terhelik.

Fotókon mutattuk meg a tatai autómentes programjait. A szervezők reggelivel várták a kerékpárral érkezőket, a Váralja út pedig egyértelműen a gyerekeké volt erre a napra. Az önkormányzat rendezett nekik játékos foglalkozásokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában