Programokkal

2023.09.21. 15:17

Fotókon az autómentes nap Tatán- reggelivel várták a kerékpárral érkezőket

A gyerekeké volt csütörtökön délelőtt a tatai Váralja út. Az autómentes nap alkalmából az önkormányzat játékos foglalkozásokat rendezett nekik.

Goletz-DeáK Viktória

A gyerekek játékosan tanulhattak biztonságosan közlekedni

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Autómentes napot tartottak Tatán szeptember 21-én, csütörtökön délelőtt, hagyományosan a Váralja úton. A rendezvényre kisiskolások és óvodások is érkeztek, akik rengeteg program közül válogathattak.

Kastélypark Klinika és a Magyary Zoltán Művelődési Központ közötti útszakaszt ezúttal is a gyerekek foglalták el. Többek között mobil játszóház, rusztikus, régies autentikus játékok, régi autómentes korokat idéző foglalkozások, rendőrségi kerékpáros ügyességi pálya, közlekedési tesztek, játékos színezők várták az érdeklődőket. De ki lehetett próbálni a részegszemüveggel való közlekedést is.

A kerékpárral érkezőket bringás reggelivel várták. Az autómentes nap alkalmából az önkormányzat a Volánbusszal együttműködve a helyi autóbuszjáratokon térítésmentesen biztosította csütörtökön az utazást.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában