Be kellene tartani

2023.09.19. 10:49

A Cseke-tó új házirendjéhez kérik a tataiak segítségét +videó

Sok a probléma Tatán, a Cseke-tó környékén, ezért új szabályozásra lenne szükség. Ehhez pedig a lakosság segítségét kérik.

Goletz-DeáK Viktória

Ahhoz, hogy kint legyünk a vízből, a lakosság segítségére is szükség van

Forrás: Tatai Városgazda Nonprofit Kft./Facebook

Szerencsi Richárd, a Tatai Városgazda Nonprofit Kft cégvezetője a Cseke-tavon egy csónakban ülve kérte a tataiakat, hogy segítsenek összeállítani a terület új házirendjét. Közösségi oldalukon osztották meg a videót, amiben elhangzik, hogy egy új szabályzatot szeretnének létrehozni, ami a tó és környékének használatára vonatkozik. 

Ha valaki ide látogat, tudja, hogy mit várunk el, mit várnak el önök, mi az a viselkedési morál amit be kellene tartani. Ez egy sarkalatos pontja az itteni létnek, ugyanis mindennap találkozunk rengeteg problémával. Többek között sok az eldobált szemét, pedig lenne lehetőség a kijelölt szemétgyűjtőkbe dobni. Illetve nagyon sok a rongálás is

– sorolta a legfontosabb problémákat a cégvezető, aki létrehozott egy email címet, amelyre a javaslatokat várják. A Városgazda azt kéri, hogy akinek van ötlete, véleménye az új házirendhez, az a [email protected] címre írja azt meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában