Elismerés

2023.08.19. 09:02

Több százezer kilométert vezettek le baleset nélkül a díjazott tatabányai buszsofőrök

Átadták Tatabányán a T-Busz Kft. gépkocsivezetőinek a balesetmentesen megtett kilóméterekért járó díjakat.

Kemma.hu

A díjazottak és az elismerést átadók

Forrás: Facebook/Szücsné Posztovics Ilona

A tatabányai helyijáratos buszok sofőrjeit 500 ezer, 250 ezer és 125 ezer balesetmentesen levezetett kilométer után díjazták – adta hírül közösségi oldalán Szücsné Posztovics Ilona polgármester. Mint írta, a modern járműveknek köszönhetően, a buszvezetők munkakörülményei sokat javultak, ám egyre nagyobb mentális terheléssel jár munkájuk. A közlekedésben a forgalom sokszorosára nőtt, és az abban résztvevők is gyakran ingerültebbek, agresszívabbak. E téren jóval nehezebbé vált a munkavégzésük, és bizony időnként mi utasok sem könnyítjük meg a dolgukat.

Mindettől függetlenül, számukra a legfontosabb, hogy ránk vigyázva, balesetmentesen teljesítsék a műszakot, napról-napra, évről-évre, ezért is fontos számukra ez az elismerés, ami azt jelenti, hogy a szakma legjobbjai közé kerülhettek

–fogalmazott a városvezető.

A balesetmentesen levezetett 500 ezer kilométeres elismerést Kirschmer János, míg a 250 ezer kilométerért járót Forisek Róbert vehette át. De 125 ezer balesetmentes kilométerért kiemelték a teljesístményét Csikós Attilának, Csikós Gábornak, Fábián Tibor Ignácnak, Hortobágyi Csabának, Jónás Péternek, Kerekes Norbertnek, Lénárt Attilának, Nagy Zoltánnak és Pap Eleknek is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában