Ingatlanajánló

2023.08.05. 15:40

Természetközeli életstílus és vállalkozás: Eladó kúria a festői Gerecse lábánál!

Ha valaha is vágyott arra, hogy egy varázslatos vidéki környezetben éljen, ahol a természet harmóniája összefonódik a vállalkozás lehetőségével, akkor ne keressen tovább! A festői szépségű Gerecse lábainál fekvő Héreg község központjában egy igazán ritka és egyedi lehetőséget találhat.

Kemma.hu

Egy több generációs kúria és gazdaság várja új tulajdonosát

Forrás: ingatlanbazar.hu

Ritka lehetőség Héreg község központjában, a festői szépségű Gerecse lábánál.
Több generációs kúria és gazdaság várja új tulajdonosát. Ez a lenyűgöző ingatlan egyedi életstílust és számtalan új lehetőségeket kínálhat Önnek!

A két szintes fő épületben 8 tágas szoba található, több fürdőszobával és mindkét szinten konyhával. Ez a kúria tökéletesen alkalmas arra, hogy több generáció együtt éljen, vagy akár üzleti célra is kihasználható legyen. A két szint külön bejárattal rendelkezik, alkalmas két önálló lakásként is.

A fő épület mellett található még egy parasztház, ami szintén alkalmas lehet akár harmadik, vagy negyedik család elszállásolására, lakhatására, vagy csak, hogy egyéb gazdasági épületként szolgáljon.
Ez a gazdaság sok lehetőséget rejt magában. Alkalmas lehet gazdálkodásra, vállalkozásra, vagy akár falusi turizmusra, vendéglátásra.
Ha vágyik egy olyan életre, ahol saját gazdaságot vezethet, vagy üzleti lehetőségeket keres egy gyönyörű vidéki környezetben, ne keressen tovább.

Az ingatlan területén megtalálhatóak a lovak tartásához szükséges létesítmények, területek, mint istálló, futtató és egyéb melléképületek.
Ha szeretne lovakkal foglalkozni és élvezni a vidéki életet, akkor ez a hely kiváló választás lehet.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Ez az ingatlan mindent megad Önnek ahhoz, hogy álmai vállalkozását vagy életstílusát valóra váltsa.

További otthonok és nyaralók az ingatlanbazar.hu oldalán keressen! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában