Szent István ünnepe

2023.08.19. 12:52

Színes programkínálat lesz Tatabányán augusztus 20-án

Államalapító királyunk, Szent István ünnepére színes programkínálattal készül Tatabánya a Megyeháza téren.

Kemma.hu

A programok 10 órakor kezdődik a Bárdos Lajos Vegyeskórus és a Tatabányai Árpád Gimnázium diákjainak műsora, majd a Kenyérsütés otthon című program kapcsán előadásokat szerveznek bemutatókkal együtt. Délután 15 órakor Gedő Attila címzetes esperes közreműködésével zajlik a kenyérszentelés, majd ünnepi köszöntőt mond Szücsné Posztovics Ilona polgármester, majd a műsorban közreműködik a Bányász Táncegyüttessel és a Dűvő Zenekar.

Délután a Sanyi, Én és a Gyerekek Produkció előadásában látható A só, interaktív népmese. Délután öttől a Tatabánya kenyere verseny eredményhirdetése, majd az ország tortájának kóstoló. Ezután Anima Sound System koncertje következik, majd tűzzsonglőr bemutatót követően a Tatabánya Város Szimfonikus Zenekarának koncertje és este kilenctől tűzijáték zárja a programot. 

Kísérőprogramok egész nap: kézműves vásár és piac és kézműves foglalkozások, s a nagy parkolóban a Sipos Vidámpark várja a látogatókat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában