Forróság

2023.08.27. 11:02

Ezek a kutyák „elromlottak” a hőségben, de imádni fogod őket +fotók

Kipurcantak az augusztus végi tikkasztó hőségben az esztergomi Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon Alapítvány menhelyén élő négylábú kedvencek. Nincsenek aranyosabb fotók a gazdára váró kutyusokénál, akik a fal mellé húzódva, vagy hanyatt fekve próbálják átvészelni a kánikulát.

Walczer Patrik

Ebben az időben a kutyusok lustizásban verhetetlenek

Forrás: Facebook/Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon Alapítvány, Esztergom

Nemcsak az embereket, de az állatokat is megviseli a szokatlanul meleg idő. A minap az esztergomi Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon Alapítvány osztott meg néhány felvételt az általuk gondozott kutyákról, akik lélekben már szintén a nyárzáró hidegfrontot várják.

Nem csoda, hogy ebben a nagy melegben mindenki kipurcant, hiszen még egy farokcsóválás vagy az ugrálás is sok energiát emészt fel. Így nem marad más hátra, mint a pihenés és a várakozás arra, hogy a cuki felvételek alapján valakik meglássák bennük jövőbeni hű társukat.

A minap azt is megmutattuk, hogy tudnak nevetni az ebek. Meg is volt rá minden okuk, igazi wellnessz kényeztetésben volt részük ugyanis: kutyakozmetikusnál jártak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában