Kemma.hu videó

2023.08.27. 06:55

Esztergomba látogatott Vuk rokona - a várfalon is sétálgatott a kis vörös +videó, fotók

A békésen bóklászó rókát többen is látták városszerte az elmúlt napokban. A kíváncsi jószág még egy szolgálati autóba is bekukucskált.

Kemma.hu

Többen is látták Esztergomban a kis vöröst

Fotó: Vörös Roland

Többen is találkoztak mostanában egy szelíd, az utcákon nagy nyugalommal bóklászó rókával Esztergomban. Volt, aki fotókat, más videót is készített a meglepő találkozásról.

Az esztergomiak aztán egy Facebook-csoportban osztották meg egymással az élményeiket. A kiinduló poszt szerzője, Jaksa Magdolna Lívia a várfalon látta a kis vöröst augusztus 23-án, szerdán és másnap, csütörtökön is.

Nagyon megijedtem, mert épp kinéztem a faltól amikor velem szemben lentről felugrott

– számolt be a Kemma.hu-nak a szokatlan találkozásról.

Vörös Roland már pár nappal korábban is látta a jószágot. Szolgálatban volt augusztus 21-én, amikor meglepte őt Vuk rokona.

Hajnal 3-kor álltunk a Bazilika alatt, a Sötétkapu után, amikor arra lettem figyelmes a visszapillantó tükörben, hogy valami mozgás van a kocsi mellett. A következő pillanatban pedig felugrott az ajtóra, és két nagy fül volt látható

– idézte fel kérésünkre az esetet.

A poszt alatt kialakult beszélgetéshez többen is csatlakoztak. Kiderült, hogy a róka nem csak a Bazilikánál, de a Berényi Zsigmond utcában és a Béke téren is járt. Az egyik hozzászóló végül azzal fejelte meg a többiek hozzászólásait, hogy elárulta, az ő kertjükben egy kapitális szarvasbika sétálgatott  délután.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában