Két kerékkel

2023.08.12. 10:15

Elkészült a közvetlen összeköttetés Kertvárosból az Által-ér völgyi szakaszra

Elkészült a kertvárosi kerékpáros bekötőút, mától Kertvárosból közvetlenül elérhető kerékpárral az Által-ér völgyi kerékpárút - jelentette be közösségi oldalán Tatabánya polgármestere.

Kemma.hu

A műszaki átadás-átvétel megkezdését követő 30 napon belül átvette a megyei jogú város az Által-ér völgyi kerékpárút II/B. ütemének kertvárosi bekötőszakaszát – adta hírül Szücsné Posztovics Ilona polgármester közösségi oldalán. 

Projektjeik megvalósítása során mindig kiemelt figyelmet fordítanak a megfelelő minőségű teljesítés ellenőrzésére. A műszaki átadás megkezdésekor jelentős mértékű és számú hiányosságot, kivitelezési hibát tapasztaltak, melynek javítását a 30 napos rendelkezésére álló határidőn belül a kivitelező elvégezte, így tovább bővült a tatabányai kerékpáros infrastruktúra. 

Jól halad a kivitelező a további munkálatok végzésével: a Jegenye utcai bekötés vegyesforgalmú szakaszt aszfaltozták, tovább  folynak a szegélyépítési munkálatok. Megtörtént a távhővezeték fedlapjainak magasítása.

A Búzavirág úti bekötésnél épül a kerékpáros híd, a Környei út és a vasúti átjáró közötti szakaszon a gyalog- és kerékpárút aszfaltozási munkálatai befejeződtek.

A gerinc szakaszon az Erőműi-tó mellett befejeződött a kerítésbontás és megtörtént az új kerítések építése, folyamatban vannak a szegélyépítési munkálatok, hamarosan kezdődhet az aszfaltozás.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában