Ne maradj le!

2023.08.25. 20:39

A nap legfontosabb hírei - 2023.08.25.

Összefoglaltuk a pénteki nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Kórház helyett otthon született meg Zolika - mentők siettek a komárom-esztergomi településre. Augusztus 23-án, szerdán hajnalban folyt el a magzatvize annak a 39 hetes kismamának, akihez egy Komárom-Esztergom vármegyei községbe kérték a mentők gyors segítségét. Bár a szülők kórházba akartak indulni, az események felgyorsultak, ezért értesítették a mentőket.

Megérkezett, de mégsem jár a neszmélyi komp: friss infók + videók. Mégse közlekedik a Neszmélyi komp augusztus 25., péntektől. Az biztos, hogy visszaérkezett a hajógyárból, de hogy mikor fog újra üzemelni, azt egyelőre nem tudni.

Oroszlány legcukibb limonádéárusa ismét akcióba lendül - mondjuk hol, mikor. Tavaly is nagy sikert aratott Beni a limonádéjával.

hírlevél, dátum
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Halálos gyalogosgázolás az M1-esen: segíteni akart, a sztráda mindkét oldalán elütötték. A férfit olyan erővel ütötte el az első jármű, hogy átrepült az autópálya másik oldalára, ahol újra elütötték.

Gátlástalan kampányba kezdett Dobrev Klára. A Gyurcsány–Bajnai-kormányok alatt közel negyven vasútvonalat zártak be, most mégis azzal kampányol, hogy egy kormányváltás esetén újra fogják nyitni a most bezárt vasúti mellékvonalakat.

Másfél éves gyerek zuhant ki az ablakon egy budapesti lakásból. A gyerek a kanapén keresztül tudott felmászni az ablakpárkányra, majd onnan a nyitott ablakon keresztül kizuhant az utcára. Az anya azért nem figyelt a kisgyerekre, mert a másik gyerekének adott inni a konyhában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában