Ne maradj le!

2023.08.24. 21:20

A nap legfontosabb hírei - 2023.08.24.

Összefoglaltuk a csütörtöki nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Fűszeres zöld dió, uborka és kapros túrós - megint megkerestük a legfurcsább fagyikat. Ismét fagylaltkülönlegességek nyomába eredtünk. És a korábbi túrós csusza után most fűszeres zöld diót, mindenmentes fehérkávét, kapros túróst és uborkás mentát is találtunk az egyik tatabányai cukrászdában.

Fotókon a beillesztőtábor: hivatásukkal ismerkedtek a leendő komáromi kadétok. Beillesztőtábort szervezett a leendő elsős kadétoknak a Kempelen Farkas Szakgimnázium és Szakiskola a Magyar Honvédség támogatásával. A fiúk és lányok három napot tölthettek együtt.

Számszeríjjal csapott le a szomódi orvvadász - megvan, mire számíthat. A számszeríj tiltott vadászati eszköznek minősül itthon, a férfit azonban ez nem zavarta, amikor szarvasokra vadászott. Most elnyerte büntetését.

hírlevél, dátum
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Becsületre, tiszteletre, szorgalomra nevelik a gyerekeket a komáromi karate edzőtáborban. Évtizedek óta nagy hagyományai vannak a Tempo Karate Egyesület nyári edzőtáborának.

Soros alapítványai egymillió dollárral támogatták a prostituáltakat és az LMBTQ-közösséget. Az LMBTQ-jogvédelemmel foglalkozó Háttér Társaság több fronton is meghálálta ezt a támogatást, hiszen folyamatosan szervezkednek a magyar gyermekvédelmi törvény ellen, karöltve a balliberális erőkkel.

Leírhatatlan körülmények között tartottak rabszolgaságban egy férfit Sárbogárdon (videó). Anya és fia éveken át bántalmazta a kiszolgáltatott férfit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában