Egységben az erő

2023.08.31. 18:25

10+1 ok, amiért soha nem akarod máshol tartani a csapatépítődet, mint Tatán

Mi kell egy jó csapatépítőhöz? Csapat, koncepció és jó helyszín. MIndezt egyben megtalálhatjuk Tatán.

Kemma.hu

Páratlan kilátás az Öreg-tóra. Itt kéz a kézben jár a történelem és a haladás

Forrás: Malom és Kacsa/Facebook

  •  Kiszakadni a megszokott környezetből mindig új motivációt és lendületet ad. Akár egész munkahelyi csapatoknak is. Tatán, az Öreg-tó partján mindezt olyan csomagban kaphatják meg a cégek, amely az egy helyen dolgozókból kollégákat, a kollégákból barátokat varázsol.
  • A Malom és Kacsa előtt elterülő Öreg-tó az ország legrégebbi halastava, és a ramsari egyezmény legnagyobb tava. Csak itt fordulhat elő veled, hogy az őszi-téli időszakban vándormadarak tízezreit láthatod és hallhatod egyszerre.
  • És ha már az egyszerre-érzésnél tartunk: csapatoddal belakhatod a a hűvösebb és a nyári időszakban is a különleges, felújított malomépületet is. A Malom és Kacsa három szinten kínál szinte mindent: kisebb és nagyobb tereket, termeket, mesés látványt nyújtó teraszt, vagyis a programot akár körforgás-szerűen is megszervezhetitek
  • Természetesen a finom falatokra sem lesz gondja senkinek, hiszen a gasztronómiában is otthon vannak: finom szendvicsekkel hangolnátok az ebédre vagy a déluáni programokra? Közös ebédet szeretnétek elkölteni? Naná, hogy itt erre is van lehetőség! 
  • A szabadtéri bisztró rész a kötetlen beszélgetések, nagy rácsodálkozások helyszíne is lehet. 
  •  Különböző játékokkal is segíti a szórakozást, csapattá válást a rendezvényház profi csapata, így az ötlekért sem kell a szomszédba menni. 
  • Csillagtúra-szerű kísérő programok bázisa is lehet a kétéves Malom és Kacsa: kis túlzással kis-Fertődön érezheted magad a szintén az Öreg-tó partján álló Eszterházy-kastélyban, illetve kastélynál. A felújított épület ráadásul fontos történelmi pillanatok örzője. Itt írták alá a napóleoni háborúkat lezáró bécsi békét, az első világháború után pedig itt is megszállt az utolsó magyar király, IV. Károly, amikor második visszatérési kísérlete kudarcba fulladt. Itt is tartóztatták le, innen vitték Tihanyba, majd Madeirára száműzték
  • A magyar Toszkána szívében találhatod magad. A neszmélyi borvidék jóformán körülöleli a várost. Ha Baj, ha Neszmély vagy Dunaszentmiklós irányába indultok, mindenhol remek, díjnyertes pincészetekkel és borászokkal, no meg borokkal találkozhattok
  • Magyarország és Európa legszeretettebb fái állnak Tatán. Az Öreg-tó partján álló platán, amely lassan 250 éves lesz, a kis gróf játszótere volt az 1900-as évek elején. 2015-ben pedig hazánkban az év fája, az európai év fája versenyen második lett. Hasonló eredményekkel büszkélkedhet a Cseke-tó partján álló, már-már lebegő platán is. Az 2022-ben lett az év fája, az európai mezőnyben pedig végül tizedik lett
  • Különleges, vizes „mesebirodalmak” várnak mindenhol. A Fényes-tanösvényen minden évszakban különleges, elvarázsolt lápvidék mutatja ezer arcát, a szomszédságában a Grófi-tóban szó szerint pezseg, forr a fenék, a forrásoknak hála. A Derítő-tó egy elárasztott erdőterületből született és vált mára horgászparadicsommá, amely lassan a bokodi lebegő falu kistestvérévé növi ki magát látványban is
  • Egyszerre tapasztalhatod meg a barokk, kisvárosi romantikát és a mai modern életet. Míg a Malom és Kacsából az Eötvös József Gimnázium, a volt piarista rendház és a nagytemplom látványában gyönyörködsz, friss és izgalmas gasztronómai élmények, azok mellé „felszolgált csodás panoráma”, korszerű technológiával felszerelt igényes, hangulatos, minden igényt kielégítő termek várnak a rendezvényközpontban.

Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház
Tata, Tópart utca 19., +36 20 321 4664, [email protected] 
Rendezvényhelyszín: Céges rendezvények, esküvők, csapatépítő tréningek ideális helyszíne, páratlan természeti és épített környezetben. 
Felszereltség: Rendezvénytermeikben széksorosan 90-100 fő, iskolapados elrendezéssel pedig 45-50 fő tud kényelmesen helyet foglalni. Minden helyszín klimatizált, vezeték nélküli internetkapcsolattal, projektorral, kivetítőkkel, valamint modern hangtechnikával rendelkezik. Kézi és fejmikrofon is kérhető, egyedi dekorációs megoldásaik segítségével pedig a roll up bannereket sem kell cipelni: fali kereteinkben elhelyezhetők a cég vizuális anyagainak offline megjelenései.
Programok:  Malom és Kacsa honlapján folyamatos frissülnek a programajánlatok is, de érdemes a bisztró és rendezvényház Facebook-oldalát is követni további érdekességekért, exkluzív tartalmakért. 
Szálláshely: A műemlékvédett épületegyüttesben két exkluzív, ízlésesen berendezett apartman várja a szállóvendégeket. 
Gasztronómia: Klasszikus ízek modern tálalásban, szezonális fogások és desszertkülönlegességek egy helyen. Az ételintoleranciával együttélőknek, tudatos életmódváltóknak, ínyenceknek egyaránt. Itt mindenki jól lakik! A heti menü és a vasárnapi reggelikínálat elérhető a honlapjukon. Az étterem és bisztró rész is kutyabarát.

(Hirdetés)



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában