Baleset

2023.07.28. 14:00

Újabb brutális videók az M1-esről: haladsz az autópályán, és egyszer csak eléd repül egy kocsi

MKIF friss videójában két eset is a legforgalmasabb hazai sztrádán történt.

Kemma.hu

A Kisalföld.hu közlése szerint az egyik felvételen az látható, hogy az M1-es autópályán egy autós vélhetően rosszul lett, a belső szalagkorlátnak ütközött, majd arra felugratva átrepült a túloldalra. A másik eset az M1-es kezelője szerint „sajnos mindennapos”. A felvételen előbb kisteherautó terelésbe hajtott, majd nem sokkal később ugyanott, személyautó is elkaszálta a teljes terelést – látható az MKIF Zrt. hivatalos Facebook-oldalán megosztott videómontázson. 

Mint arról korábban beszámoltunk, az M1-es autópályán egymást érik a balesetek. Az elmúlt három évben több mint kéttucatnyi halásos baleset történt az M1-es autópályán Komárom-Esztergomban és Győr-Moson-Sopronban. Az elmúlt hetekben is több súlyos eset volt az M1-esen: Bábolna térségében egy kamion és egy mikrobusz ütközött össze, Ácsnál ráfutásos baleset történt, de hét autó futott egymásba Győrnél is, majd kisbusz és kisteherautó ütközött Börcsnél.

Az egyik legjelentősebb baleset is vármegyénkhez is kötődik (noha nem Komárom-Esztergom területén következett be): március 11-én az M1-es autópályán a fővárosból kifelé vezető oldalon, Herceghalom közelében összesen 37 személygépkocsi és öt kamion ütközött össze porvihar miatt. A balesetben 19 jármű kiégett, egy ember életét vesztette, összesen 26-an sérültek meg, akik közül 6 személy életveszélyes, 7 fő pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában