Településterv

2023.07.15. 14:36

Tervezőcsapat járja Csolnok utcáit

A településterv elkészítéséhez szükséges vizsgálatokat, fényképeket végző szakemberekkel találkozhatnak mostantól Csolnokon a lakosok.

Walczer Patrik

A tervezői csapat tagjainak helyi kapcsolatfelvételre is szüksége van – közölte Kolonics Péterné, a község polgármestere az önkormányzat közösségi oldalán.

Főleg a kisebb településeken jellemző, hogy ha ismeretlen, „nézelődő”, dokumentáló jellegű tevékenységet végző személyeket látnak a helyiek lakóhelyükön, akkor hajlamosak rosszra gondolni és téves információkat osztanak meg egymással.

Csolnokon a hasonló esetek elkerülése érdekében Kolonics Péterné arról tájékoztatta a lakosságot, hogy a helyi képviselő-testület döntött a településterv elkészítéséről. A meghatározott feladatok közül a megalapozó vizsgálatok és a fejlesztési terv készítésével Szűcs András ügyvezető tervezőt és csapatát bízták meg.

Csütörtöktől találkozhatnak a lakosok a szakemberekkel a község utcáin és akkor bizonyos esetekben fényképeket is készítenek, melyek megkönnyíthetik majd a dokumentációk elkészítését.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában