Gyógyulás

2023.07.21. 07:00

Nem emlékszik balesetére a Tata-Tardos közötti ütközésben súlyosan megsérült édesanya

Még hetekig a kórházban kell maradnia annak a fiatal tardosi édesanyának, aki július 4.-én szenvedett súlyos balesetet Tata-Tardos között.

Goletz-DeáK Viktória

Noémi anyukája újabb részleteket árult el a Kemma.hu-nak lánya állapotáról. 
– Egyelőre semmiképp se mehet haza. Noémit rehabilitációra küldik három-négy hétre. A gyerekeket nem lehet még beengedni hozzá – mondta a nagymama, aki azt is elárulta, hogy Noémi nem emlékszik a balesetre, csak az előző napot tudja felidézni.

Mint arról korábban beszámoltunk: július 4-én, kedden súlyos baleset történt Tata és Tardos között. A helyszínre a tardosi önkéntes és a Tatabányai hivatásos tűzoltók érkeztek ki. Az öreg Skodában utazó 27 éves édesanyát feszítővágó segítségével emelték ki a járműből és mentőhelikopter vitte kórházba.

A rendőrségtől a baleset után megtudtuk, hogy az autóban utazó fél éves kisbaba nem volt szabályosan beköthető  gyerekülésben a balesetkor. Hároméves testvére viszont beköthető gyerekülésben ült. Mindkét gyermeket megfigyelésre szállították kórházba. Később a nagymama a Kemma.hu-nak elmondta, hogy a régi Skodákban nincsen a hátsó ülésen biztonsági öv, ezért gyerekülést sem lehet bekötni. 

Azonban Noémiék külföldről vásároltak egy merev falú, mély, kipárnázott mózeskosarat és abban utazott a baba, akinek egyébként semmi baja nem lett a balesetben. Az ütközésben részt vevő másik járműben is utazott két kisgyermek, egy 2, illetve egy 5 éves. Információink szerint ők sem sérültek meg komolyabban a baleset során. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában