Falunapok

2023.07.17. 13:49

Három napon át mulatott Csolnok

Július 14-én, pénteken a rendezvényparkban megtartott rock esttel kezdődött el az idei falunapi rendezvénysorozat. Szombaton délután a művelődési házban Kolonics Péterné, a község polgármestere megnyitotta a „Csolnokon alkotnak” kiállítást, ahol a több művészeti ágat képviselő helyi, lelkes alkotók mutatkozhattak be.

Walczer Patrik

Megnyitották a „Csolnokon alkotnak” kiállítást is

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. P.

Romanek Etelka, a vármegyei közgyűlés alelnöke beszélt a vármegyei önkormányzat megyei identitásprogramja, a Vármegyejáró-sorozat keretében készült csolnoki filmről, melyet aztán le is vetítettek. Ezután a Csolnoki Fúvószenekar vezetésével érkeztek meg a résztvevők a rendezvényparkba, ahol elsőként a Sárisápi Kristály Mazsorett Csoport és a Csolnoki Dimenzió Tánc- és Mazsorett Csoport lépett fel.

A helyszínen Kolonics Péterné köszöntötte a testvértelepülések delegációit is, majd reményét fejezte ki, hogy a jövőben is sikeres lesz az együttműködésük. Erős Gábor országgyűlési képviselő beszédében kiemelte: a falunapi rendezvénysorozat is bizonyítja, hogy élő, összetartó közösség rejlik a településen.

A fúvószenekar és a tizenöt éves Lucky Gentlemen formáció műsora után sztárvendégként Tolvai Reni lépett fel, majd az RHS DJ Team hajnalig tartó retró diszkója zárta a szombatot. Vasárnap baráti főzőversenyt is tartottak.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában