Wéber Anikó újabb sikere

2023.07.23. 16:51

Hangoskönyv lett Az osztály veszteséből - jelentette be közösségi oldalán a környei származású író

Nagy öröm!! – Hangoskönyv lett Az osztály - kezdte bejegyzésében a népszerű környei származású írónő, Wéber Anikó.

Kemma.hu

Hangoskönyv lett az osztály vesztese - jelentette be a környei származású írónő, Wéber Anikó

Forrás: Facebook/Wéber Anikó

- Az osztály vesztesét valós élmények inspirálták. Nem tudtam előre, mennyire fogja majd szeretni az olvasóközönség, csak azt éreztem, hogy ki kell írnom magamból az emlékeket és a gondolatokat a diákokról, akik szenvednek az iskola világában. Sokan az osztály vesztesévé válnak – vagy azért, mert bántják őket a közösségben, vagy mert félnek, hogy őket is piszkálhatják, vagy mert nem találnak barátra, megértésre - írta bejegyzésében Wéber Anikó.

Szerettem volna szólni az áldozatokhoz, bántalmazókhoz, szemlélőkhöz, gyerekekhez, szülőkhöz, pedagógusokhoz, de arra nem készültem, hogy ennyire megérinti majd őket a történetem, és ilyen sok visszajelzést kapok majd arról, hogy a regényem támasz, segítség, izgalmas olvasmány volt. 

Sok iskolában kötelező vagy ajánlott olvasmány lett, a Budaörsi Latinovits Színházban pedig színpadra vitték Kolozsi Angéla rendezésében. A színészek: Szőts Orsi, Fröhlich Kristóf és Vrabecz Botond már két évada játsszák.

- Idén pedig újabb mérföldkőhöz érkezett a regény, hiszen hangoskönyv született belőle. Huzella Júlia színész olvassa fel, ami külön öröm számomra, mert nagyon szeretem hallgatni a felolvasását. Neki és a Pagony Kiadónak köszönhetően most már azok is megismerhetik és élvezhetik a regényt, akik esetleg olvasási nehézséggel küzdenek, vagy egyszerűen csak jobban szeretik hallgatni a történeteket. 
Itt érhető el a hangoskönyv:
https://www.pagony.hu/ter.../az-osztaly-vesztese-hangoskonyv

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában