Hirdetmény

2023.07.12. 09:24

Földhasználóknak szól a vadkárokkal kapcsolatos hirdetmény

Vadkárok bejelentéséről szól a városházi hirdetmény, melyet július 10-én publikáltak az esztergom.hu oldalon. A szövegben megadják a kapcsolattartó elérhetőségeit is.

Kemma.hu

A földhasználókat megszólító szövegben hangsúlyozzák: A vad védelméről, a vadgazdálkodásról, valamint a vadászatról szóló törvény alapján „a vadászatra jogosult a károk megelőzése érdekében köteles a földhasználók számára elérhető módon, a vadkárral kapcsolatos ügyekben hivatalos kapcsolattartót megadni.” 

A vadkárokkal kapcsolatos ügyek referense a cikkhez mellékelt térképen jelölt területen – a Pilisi Parkerdő Zrt. Pilisszentkereszti Erdészetéhez tartozó területen lévő települések valamennyi ingatlanán – a Pilis Parkerdő Zrt. hivatalos kapcsolattartója, akinek elérhetőségeit is csatolták az írásban. A hirdetményben emellett arra is kitérnek, hogy a használatában álló ingatlanok 2023. évi őszi és 2024. évi tavaszi vetésterveit írásban kell eljuttatni a fenti idézett referenshez. Ez a vadkár elhárítási intézkedések mielőbbi megkezdése miatt szükséges.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában