Mindenkinek járt

2023.07.09. 19:09

Bizonyítványtól függetlenül palacsintázhattak a komáromi gyerekek +fotók

Minden gyermeket, bizonyítványra tekintet nélkül sok szeretettel fogadtak vasárnap délután a Tik-Tak presszóban.

Körtvélyfáy Dina

Nagy sikert aratott a vasárnap délutáni rendezvény

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvélyfáy Dina

A rendezvény ötletgazdája Medveczky Nikoletta volt, aki úgy vélte, azokat a gyerekeket is meg kell dicsérni, akinek nem sikerült színjelesre a bizonyítványa, pedig rengeteg energiát fektettek a tanulásba, ugyanúgy végigküzdötték a tanévet.

A kellemes hangulatú nyári délutánra rengeteg palacsintával, hűvös limonádéval készültek, voltak kézműves és fejlesztő játékok, illetve arcfestés és csillámtetoválás. A program 15 órakor kezdődött, röpke egy óra alatt már negyven gyermek járt náluk. Bár a rendezvény generált az interneten pár negatív hozzászólást, a legtöbb embernek nagyon tetszett a kezdeményezés.

Medveczky Nikoletta kiemelte, csapatával minden lurkót szívesen láttak, a nem kitűnők mellett a színjeleseket is, sőt a kisebb korosztályból is jó páran érkeztek az eseményre. A presszó kerthelyisége színültig telt, a gyerekek pedig igazán felhőtlenül szórakoztak egymás társaságában, miközben palacsintát majszolgattak. 

Medveczky Nikolettának és csapatának nem ez lesz az első jótékonysági akciója. 2020-ban egy Crohn-beteg hölgyet segítettek a sütinapon befolyt bevétellel, majd tavaly több mint 3 milliót gyűjtöttek egy gerincműtött általános iskolás lány kezelésére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában