Falunap

2023.07.28. 08:25

Ácsteszérre érkezik a Bulibáró

Augusztus 5-én, szombaton tartja hagyományos falunapját Ácsteszér a Nagyiskola udvaron. A sztárvendég ezúttal Kis Grófo lesz.

Kemma.hu

Nem akármilyen programokkal készül Ácsteszér önkormányzata az idei közösségi napra. A főzőverseny mellett a hagyománnyá vált ultiversenyre is várják már a jelentkezőket. A sport és a szurkolás sem marad el, barátságos futballmérkőzéseknek lehetnek résztvevői vagy nézői a helyiek, majd 14 órától faluebédre várják a község apraja-nagyját. Az ünnepélyes megnyitó után a településről készült kisfilmet is megtekinthetik a jelenlévők. Érkezik a Tamzsi Kutyaiskola egy kedves bemutatóval és a Cirill Táncstúdió egy remek mazsorett műsorral.

A hangulatot fokozza Kisbetyár, majd „Úriasan” érkezik az este sztárvendége , sokak kedvence, Kis Grófo, „Mert a nézését, meg a járását” mindenki ismeri. A tombolasorsolást követően a Syncron Band zenekarral késő estig utcabálozhatnak az érdeklődők. A gyermekeket ugrálóvár várja 12 óra és 18 óra között, gokart 12 óra és 17:30 között, de lesz csillámtetoválásra és arcfestésre is lehetőség. A zenés, táncos, játékos programok mellett egy egészségügyi sátorral is készülnek a szervezők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában