Ne maradj le!

2023.07.15. 21:01

A nap legfontosabb hírei - 2023.07.15.

Összefoglaltuk a szombati nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Kiderült: ezért nem folyt víz a csapból Komáromban és Ácson. Szerdán az éjszakai órákban Komáromban és Ácson is sokan tapasztalhatták, hogy nem folyik víz a csapból. A Facebookon egyből megindult a találgatás, mi okozza a kimaradást. Megkérdeztük az Északdunántúli Vízmű Zrt.-t, mi történt valójában.

Így készülj fel az új négylábú családtag fogadására - PODCAST. Vendégünk Bányai Krisztina, a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület elnöke volt, akivel a felelős állattartás mellett az örökbefogadás menetéről és annak szabályairól is beszélgettünk.

Így választhatsz garantáltan édes dinnyét - tatabányai árus árulta el a trükköt. Már javában érik a nyár egyik kedvenc gyümölcse, a dinnye. A termelők és a kereskedők is állítják: évek óta nem volt ilyen jó a szezon. Sok a dinnye, lédús, édes és nagyon finom. Még csak meg sem kell kóstolni hozzá, hogy eldöntse a vásárló, érett-e a piaci mérlegre szánt gyümölcs vagy sem.

hírlevél, dátum
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Ittasan vezetett, elfogatóparanccsal a fején mászkálhat az utakon ez az ukrán férfi, aki ellen a Tatai Rendőrkapitányság folytat eljárást.

Márki-Zay Péter tudott a 99 Mozgalomhoz érkező több mint ötszázmillió forintos támogatásról. Karácsony Gergely ötszázmillió forintos kampányból ért el 27 százalékos eredményt, én egy húszmilliós kampányból értem el húsz százalékot – fogalmazott már lassan két éve a Facebook-videójában Márki-Zay Péter, akinek így mindenképpen tudnia kellett a 99 Mozgalomnak nyújtott támogatás összegéről és akár azok eredetéről is.

Kitart a rendkívüli hőség, elrendelték a vörös kódot. A következő napokban várható hőség miatt szombat reggeltől szerda este 8 óráig életbe lépett a „vörös kód”, ami kötelezővé teszi valamennyi szociális intézmény számára a hajléktalan vagy bajba jutott emberek befogadását – jelentette be a Belügyminisztérium (BM) gondoskodáspolitikáért felelős államtitkára szombaton sajtótájékoztatón, Budapesten.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában